Game of Thrones -kirjailijalta toinenkin televisiosarja!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu Game of Thrones -sarjan saapuu päätökseensä kahden seuraavan tuotantokautensa jälkeen. Nyt ruutuihin ollaan kuitenkin tuomassa Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martinin muihin teksteihin perustuvaa televisiosarjaa.

George R.R. Martin paljasti blogissaan Universal Cable Productions -tuotantoyhtiön ostaneen oikeudet hänen Wild Cards -kirjasarjaansa. Sarja kertoo maailmasta, jossa ihmiset ovat saaneet supervoimia avaruudesta saapuneen viruksen seurauksena.

Martin loi Wild Cardsin vuonna 1987 kirjailija Melinda M. Snodgrassin kanssa. Wild Cardsin maailmaan sijoittuvia tarinoita on ollut kaksikon lisäksi työstämässä yli 30 muuta kirjailijaa.

George R.R. Martin ei tule itse olemaan mukana Wild Cards -televisiosarjan työstämisessä HBO:n kanssa tehdyn sopimuksensa vuoksi. Kirjasarjan toinen luoja, Melinda M. Snodgrass tulee sen sijaan toimimaan yhtenä Wild Cardsin tuottajista.