Jen Selterin kurvit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Internet-malli tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 9,7 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Jen on julkaissut Instagramissa tapansa mukaan näyttävää kuvamateriaalia, josta hän itse tienaa sievoisen summan rahaa. Kuvissa Selter nähdään esittelemässä täydellisesti muodostunutta peppuaan ja muuta vartaloaan monin eri tavoin.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Selterin Instagramilla on lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa.

Last hour of being 22! ?

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Bday weekend! ✔️???? 8/8/93

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Morning! New blog post up on www.jenselter.com ?

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Miami vibes ☀️☀️ Been feeling the one pieces! ?

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Fall in love with the process, and the results will come ?

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi