Kännisekoilun tulos – tätä et haluaisi nähdä omasta peilistäsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kirjailija Jack Thorne julkaisi juuri Harry Potter and the Cursed Child -nimisen kirjan, joka on kaksiosaisen Lontoossa esitettävän Harry Potter -näytelmän käsikirjoitus. Alkuperäisen kirjasarjan luonut J.K. Rowling paljasti uuden teoksen myötä, että se jää Harry Potterin viimeiseksi seikkailuksi.

Harry Potter -fanit ovat olleet melko surullisia siitä, että velhopojan tarina päättyy. Kovimmat fanit ovat tatuoineet eri puolille kehoaan tatuointeja, joissa on Harry Potterin pyöreät silmälasit ja pieni salama. Nyt kuitenkin humalaiset ihmiset ovat alkaneet tatuoimaan salaman otsaansa.

Harry Potterin tunnusmerkki on salaman muotoinen arpi otsassa. Magalufissa ja Ayia Napassa bilettäneet ihmiset ovat ottaneet otsaansa sekä punaisia että mustia tatuointeja, jotka esittävät pientä salamaa.