Lindsay Lohan erosi Egor Tarabasovista – syyttää nyt pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lindsay Lohan oli juhlimassa kihlattunsa Egor Tarabasovin kanssa Lohanin 30-vuotissyntymäpäiviä Mykonosin saarella. Ihana lemmenloma muuttui kuitenkin nopeasti painajaismaiseksi kun pariskunnan välille puhkesi väkivaltainen riita.

Daily Mail on julkaissut lomalta otettuja kuvia, joissa parin voidaan nähdä riitelevän. Pari nähtiin poistumassa autolla rannalta, minkä jälkeen mies heitti autosta Lohanin puhelimen rantahiekkaan. Lohan avasi vauhdista auton oven ja lähti juoksemaan puhelimensa perään, jolloin Tarabasov lähti juoksemaan Lohanin perään.

Riita muuttui nopeasti fyysiseksi, ja kuvissa nähdäänkin Tarabasov vääntämässä Lohanin kättä ja pitämässä naisesta kovin ottein kiinni. Kuvien vuodettua julkisuuteen Lohan on kommentoinut jättäneensä venäläismiljonäärin. Hän kertoi, että kenenkään naisen ei tulisi jäädä sellaiseen suhteeseen, jossa mies lyö naista tällä tavalla.

Lindsay Lohan paljasti, että kuvissa näkyvä riitä ei ole suinkaan heidän ensimmäinen fyysinen riitansa. Se oli vain ensimmäinen, jonka joku ulkopuolinen sattui näkemään. Lohan ei tuntenut oloaan enää turvalliseksi miehen kanssa lukuisten hyökkäysten vuoksi, minkä vuoksi hän joutui jättämään Tarabasovin. Lohan ehti olemaan 23-vuotiaan Tarabasovin kanssa kihloissa vasta muutaman kuukauden ajan.

Splash
Splash