Nabilla Benattia vangitsi katseet uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan Kim Kardashianiksi kutsuttu realitytähti Nabilla Benattia muistetaan kotimaassaan Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta. Neito on saanut myös Hollywood Girls -ohjelman, jota on kuvattu kuluneen kesän aikana. Hän on viime aikoina asustanut Los Angelesissa ja pysytellyt poissa julkisuudesta.

Parhaillaan Nabilla Benattia on lomailemassa Las Vegasissa, jossa hän vangitsi hotellinsa uima-altaalla olleiden miesten huomion, sillä he eivät saaneet katsetta irti kaunottaren bikinipepusta. Ihailijoiden joukossa oli myös poikaystävä Thomas Vergara.

23-vuotias ranskalaiskaunotar Nabilla Benattia julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena. Uuden Hollywood Girls -sarjan uskotaan tekevän hänestä kansainvälisen tähden. Sarjassa esiintyy myös povipommi Shauna Sand.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash