Nainen juksasi olevansa raskaana – kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Robin Birrell julkaisee YouTube-kanavallaan usein videoita, joilla hän on tehnyt tyttöystävälleen jonkun pilan tai tyttöystävä on juksannut häntä. Pariskunta piti pilailusta kuitenkin taukoa parin kuukauden ajan, koska tyttöystävää alkoi rasittamaan jatkuva jekuttelu.

Nyt tyttöystävä itse aloitti kuitenkin koston kierteen uudelleen. Tyttöystävä oli kärsinyt vatsavaivoista kaksi viikkoa, minkä vuoksi hän oli käynyt lääkärissä. Robin oli tiennyt tämän, minkä vuoksi tyttöystävä oli ajatellut, että nyt on loistava tilaisuus uskotella Robinille, että hän on raskaana.

Tyttöystävä kertoi uutiset Robinille, joka uskoi kaiken. Robin vaati kuitenkin vielä uuden testin, minkä jälkeen tyttöystävä meni vessaan. Naisen ollessa vessassa Robin huomasi kameran, joka oli piilotettu hyllylle. Hän päätti kostaa naiselle saman tien saatuaan selville, että nainen ei olekaan raskaana.

Tyttöystävän tullessa vessasta mies alkaa kertomaan hänelle miten naisen viimeaikainen lihominen ja kamalat mielialavaihtelut selittyvätkin sillä, että nainen on raskaana. Tyttöystävä alkaa tuohtumaan Robinille hänen kommenteistaan, minkä jälkeen mies paljasti huomanneensa kameran.