Olivialla tyrmäävä bikinivartalo – hipoo täydellisyyttä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja näyttelijä Olivia Munn nousi Yhdysvalloissa julkisuuteen alunperin Attack of the Show -peliohjelman juontajana. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa Hollywood-elokuvissa, ja parhaillaan hänet nähdään X-Men: Apocalypse -elokuvassa.

Nyt Olivia on julkaissut Instagramissa lomakuviaan, joissa hänet nähdään nauttimassa auringosta bikineissä yhdessä ystävänsä kanssa. Alkukesästä hänet nähtiin upeissa uima-allaskuvissa, joissa hän herutteli Hollywood Hillseillä sijaitsevalla talolla.

Olivia Munn on X-Men -elokuvansa roolia varten oppinut käsittelemään miekkaa erittäin sulavaliikkeisesti. Olivia esitteli taitojaan taannoin aidon terän kanssa Instagram-videollaan. Olivia Munn nähtiin äskettäin valkokankaalla myös Mordecai-elokuvassa. Näyttelijättären ohella elokuvassa esiintyivät muun muassa Johnny Depp, Gwyneth Paltrow ja Ewan McGregor.

?

Kuva, jonka Olivia Munn (@oliviamunn) julkaisi

Kuva, jonka Olivia Munn (@oliviamunn) julkaisi

☀️??

Kuva, jonka Olivia Munn (@oliviamunn) julkaisi

girls day ☀️

Kuva, jonka Olivia Munn (@oliviamunn) julkaisi