Parisuhdesormukset uusiksi – muodostavat nyt yhdessä kuvion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ystävyyskorut olivat suosittuja etenkin 90-luvulla, kun rakastavaiset ja kaverukset hankkivat toisilleen Twin Peaks -kaulakoruja. Sydämenpuolikkaat ovat nyt saaneet haastajan uudenlaisista vihkisormuksista, jotka sopivat toisiinsa kuin palapelin palat.

Sielunkumppanin löytäessä ihastuminen syvenee rakkaudeksi ja suhde muuttuu ajan kanssa kestäväksi liitoksi. Pariskunnat solmivat usein avioliiton yhdessäolon vahvistamiseksi. Sormukset toimivat symbolina liitolle.

Israelilaiset yrittäjät ovat perustaneet Tel Aviviin Cadi Jewelry -nimisen korukaupan, josta voi tilata yksilöllisiä vihkisormuksia Etsy-verkkokaupan kautta. Eliad-kultasepän ja Maya-suunnittelijan luomat sormukset on tarkoitettu pariskunnille, sillä korut muodostavat yhdessä liittoa kuvastavan kokonaisuuden. Sormusten kaiverrukset luovat kuvion yhteen osuessaan.

Etsy
Etsy
Etsy
Etsy