Taylor Ross kuin supermalli – ammatiltaan lastenhoitaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieber lomaili taannoin perheensä kanssa Karibialla ja julkaisi reissulta lomakuvia verkossa. Kuvien keskipisteeksi nousi Justinin sijaan nopeasti julkkisperheen lastenhoitaja Taylor Ross, joka oli mukana Karibian matkalla hoitamassa perheen pienempiä lapsia.

Sittemmin Rossista on tullut somejulkkis, sillä hänen mallinmitat kevyesti täyttävä vartalonsa ja kuvankauniit kasvonsa on noteerattu laajasti. Ilkeimpien mielestä Taylor palkattiin tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei se varmasti ole haittakaan ollut. Viime aikoina Taylor Ross on julkaissut jälleen upeita kuvia Instagramissa.

Just working away #bahamas

Kuva, jonka Taylor Ross (@taylorsrross) julkaisi

S U R F B O A R D || @kevinpatrickrobbins @kittylouwho @shopprivateparty #plutinomodels #itgoesdowninthedms

Kuva, jonka Taylor Ross (@taylorsrross) julkaisi

Sand barz ?

Kuva, jonka Taylor Ross (@taylorsrross) julkaisi

Blondes are more fun ? #walkers2016

Kuva, jonka Taylor Ross (@taylorsrross) julkaisi

Doing what the Romans do ?? #bath #trianglswimwear

Kuva, jonka Taylor Ross (@taylorsrross) julkaisi