Myöhästyneen lentomatkustajan käsittämätön tempaus – kuka avasi oven?

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentokentälle kannattaa saapua hyvissä ajoin, mikäli ei halua joutua samanlaiseen tilanteeseen kuin Facebookilla levinneellä videolla esiintyvä mies. Siinä lennoltaan myöhästynyt henkilö yrittää epätoivoisesti juosta koneensa perässä kiitoradalla.

Madridin lentokentän työntekijöiden kuvaamalla videolla myöhästynyt mies on jotenkin onnistunut pääsemään lähtöportin ovesta matkustajasillalle, josta hän hyppäsi alas, ja lähti juoksemaan kohti Ryanair-yhtiön konetta. Vaikka mies rikkoi useita sääntöjä ja aiheutti hälytyksen kentällä, pääsi hän silti The Guardian -lehden mukaan koneeseen sisälle.

Matkustaja pidätettiin pian sen jälkeen, kun kone laskeutui Gran Canariassa sijaitsevalle lentokentälle. Ryanairin edustaja kertoi Associated Press -uutistoimistolle miehen rikkoneen lentokentän turvasääntöjä. Madridin lentokentän tiedottaja puolestaan toteaa, ettei kentällä toilaillutta matkustajaa epäilty missään vaiheeksi terroristiksi.