Tubeconin perjantai oli menestys – lähes 5 000 fania tapasi suosikkinsa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Helsingissä käynnissä oleva Tubecon-tapahtuma kasvoi tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaksipäiväiseksi festivaaliksi. Tänään perjantaina kävijöitä oli 7.000, ja Arenalla pidettiin yhteensä peräti 4796 Meet & Greet -tapaamista. Huominen lauantai on jo nyt lähes loppuunmyyty.

Kolmatta kertaa järjestettävä suomalainen tubettajatapahtuma Tubecon kerää yhteen tubettajasukupolven kirkkaimmat tähdet ja heidän faninsa ja tapahtuma järjestetään heidän ehdoillaan. Tapahtumassa on mukana lähes 800 tubettajaa ja artistia.

Kansainväliseksi hitiksi noussut Hydraulic Press Channel avasi perjantaina Tubeconin live-prässäyksellä. Rallienglantia puhuva tamperelainen Lauri Vuohensilta murskasi esineitä hydraulisella prässillä Madcraft-yhtyeen säestäessä livenä. Hydraulic Press Channel osallistui myös perjantaina järjestettävään jättimiittiin.

Kaikkien aikojen suurimmassa Meet & Greetissä oli mukana noin sata tubettajaa, joista Pinkku Pinsku, Miisa ja MariieVeronica nousivat myös päälavalle Instagram-tähti Benjaminin kanssa. Yhteensä miittejä järjestettiin perjantaina huikeat 4.796. Perjantaina artisteista esiintyivät Isac Elliot, Venior, Hesaäijä, Sima, Pihlaja, Tiisu ja Nopsajalka. Illan tirehtöörinä toimi tubettaja Arttu Lindeman.