Raju hirvikolari videolle Mikkelin ja Kangasniemen välillä – näin yllättäen se tapahtuu!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen loppukesä ja syksy ovat hirvikolarien kannalta pahinta aikaa, joten jo nyt elokuussa tieliikenteessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta erityisesti auringon noustessa ja laskiessa. Nyt verkossa nähdään 23. kesäkuuta iltakymmeneltä tallentunut raju video hirvikolarista Mikkelin ja Kangasniemen välillä.

– Onneksi selvittiin pelkin naarmuin – lasinsiruja ja hirvenkarvoja oli kaikkialla – minulla tosin oli jonkinmoinen niskan venähdys, mutta mitään ei onneksi niskasta murtunut. Yli 300kg uroshirvi lensi katon yli ojaan 30 metrin päähän ja kuoli välittömästi, videon Facebookissa julkaissut Hannu Tervola kirjoittaa.

Auto meni silmänräpäyksessä lunastuskuntoon. Kaikeksi onneksi poliisi ja ambulanssi olivat jo valmiiksi lähistöllä, joten ne ehtivät paikalle parissa minuutissa. Ainekset olivat tälläkin kerralla paljon pahempaankin tuhoon.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.