Tubecon Awards -voittajat julkistettiin – tässä voittajat!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen parhaat tubettajat on tänään palkittu Tubecon Awards -gaalassa Helsingissä. Lahtelainen vloggaaja Jaakko Parkkali valittiin yleisöäänestyksessä Vuoden suosikkitubettajaksi. Lisäksi vasta vuoden tubettanut Jaakko voitti vuoden tähtilupaus -pystin.

Tubettajat äänestivät keskuudestaan voittajat yhteensä kymmenessä eri kategoriassa, joista Justimus voitti kaksi kategoriaa. Vuoden videoksi valittiin Hydraulic Press Channel -kanavan paperin prässäys. Muut palkinnot jaettiin seuraavasti.

Vuoden vloggaaja: GroupBlog
Vuoden kauneuskanava: Henry Harjusola
Vuoden lifestyle-kanava: MariieVeronica
Vuoden vauhtikanava: Dudesons
Vuoden lelukanava: LPS Emppu
Vuoden musiikkikanava: Justimus
Vuoden huumorikanava: Justimus
Vuoden pelikanava: Lakko

Uusimmat