Tubecon Awards -voittajat julkistettiin – tässä voittajat!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen parhaat tubettajat on tänään palkittu Tubecon Awards -gaalassa Helsingissä. Lahtelainen vloggaaja Jaakko Parkkali valittiin yleisöäänestyksessä Vuoden suosikkitubettajaksi. Lisäksi vasta vuoden tubettanut Jaakko voitti vuoden tähtilupaus -pystin.

Tubettajat äänestivät keskuudestaan voittajat yhteensä kymmenessä eri kategoriassa, joista Justimus voitti kaksi kategoriaa. Vuoden videoksi valittiin Hydraulic Press Channel -kanavan paperin prässäys. Muut palkinnot jaettiin seuraavasti.

Vuoden vloggaaja: GroupBlog

Vuoden kauneuskanava: Henry Harjusola

Vuoden lifestyle-kanava: MariieVeronica

Vuoden vauhtikanava: Dudesons

Vuoden lelukanava: LPS Emppu

Vuoden musiikkikanava: Justimus

Vuoden huumorikanava: Justimus

Vuoden pelikanava: Lakko