Tom Hiddleston paljasti: Taylor Swiftin kanssa seurustelusta lieveilmiöitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Tom Hiddleston on tänä kesänä ollut mediassa enemmän esillä kuin koskaan aiemmin. Hän on tottunut olemaan uravalintansa vuoksi tunnettu henkilö, mutta viimeaikainen kuhina miehen ympärillä on johtunut kuitenkin siitä, että mies seurustelee Taylor Swiftin kanssa.

Tom Hiddleston ei ole kommentoinut mediassa suhdettaan millään tavalla aiemmin. Nyt The Hollywood Reporter sai kuitenkin ensimmäiset kommentit mieheltä koskien tämän suhdetta supertähteen. Mies kertoi, että hän oli jo aiemmin tottunut kameroiden räpsymiseen hänen ympärillään, minkä vuoksi hän ei ollut yllättynyt siitä, että suhde kiinnosti ihmisiä.

Swiftin kanssa seurustellessaan Hiddleston kertoi oppineensa, että yleensä kaikilla tarinoilla on monta eri puolta, minkä vuoksi ei kannatakaan sokeasti luottaa mihinkään yhteen tarinaan. Hiddleston myöntääkin, että välillä hänen onkin hankalaa yrittää olla huomioimatta vääriä ja provosoivia tarinoita.