Vinkki perheenisille – näin saat pikkulapsesi kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taaperot ovat todella nopeita liikkeissään ja kävelemään opittuaan haluavatkin pysyä jatkuvasti liikkeessä. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että vanhempien täytyy pysyä taaperoiden kanssa valppaana ja juosta jatkuvasti niiden perässä.

Pienen tytön isä Jordan Watson jakaa lapsensa kanssa oppimiaan asioita humoristisella How to DAD -nimisellä sivustollaan, jonne mies julkaisee huvittavia kuvia ja videoita erilaisista tilanteista lapsen kanssa. Nyt isä näyttää millä eri tavoilla vauhdikkaan taaperon voi ottaa kiinni.

Mies näyttää videolla kuinka lapsen voi napata kätevästi mukaansa. Mies ottaa tytön kainaloon vauhdista yhdellä kädellä, kutitellen ja uhaten jättää lapsen, ellei lapsi seuraa häntä. Videon lopuksi mies yrittää vielä heittää lapsen kanssa ylävitoset, mutta tällä kerralla tyttö ei suostu tekemään isänsä kanssa yhteistyötä.