Mies pelasti peuran hengen – sai siitä kotiinsa uuden asukkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Nuneatonissa asuva Geoff Gewcock sai kymmenen vuotta sitten hoitoonsa huonokuntoisen peuran. Vain kaksi viikkoa vanha eläin oli löydetty tajuttomana paikalliselta pellolta.

Kodistaan villieläinten suojelualueen tehnyt Geoff hoiti Bramble-nimen saaneen peuran kuntoon, ja aikoi päästää tämän vapaaksi luontoon. Hänelle kuitenkin kerrottiin, että luontoon tottumaton peura tultaisiin todennäköisesti ampumaan metsästäjien toimesta. Nuneaton & Wawickshiren eläinsuojelualueen perustaja ei hyväksynyt tätä, ja päätti antaa eläimen asua kotonaan.

Jo kymmenvuotias Bramble käyttäytyy Geoff Gewcockin mukaan samaan tapaan kuin koira. Se esimerkiksi tervehtii eläinsuojelualueelle tulevia vierailijoita heti portilla. Lisäksi peura hiipii toisinaan salakavalasti miehen sänkyyn nukkumaan ja käy tonkimassa hänen keittiönsä kaappeja.