Vuori näytti kovin tutulta – sitten turisti muisti missä oli sen nähnyt

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puhelinten valmiina taustakuvina nähdään yleensä kauniita ja jylhiä luontokuvia maisemista, joihin ei odottaisi törmäävänsä tosielämässä. Eräs amerikkalaismies yllättyi kuitenkin taannoin löytäessään matkallaan älypuhelimensa taustakuvassa olevan vuoren.

Reddit-käyttäjä Xbshooter kertoo sivulla löytäneensä vuoren ollessaan lomalla Italian Santa Cristinassa. Erityisen tapauksesta tekee se, että mies oli yrittänyt aikaisemmalla Italian lomallaan etsiä kuvassa näkyvää vuoristomaisemaa tuloksetta. Palattuaan taannoin Santa Cristinaan hän törmäsi siihen vahingossa matkustettuaan äitinsä kanssa hiihtohississä.

Mies on sittemmin vaihtanut puhelimensa taustakuvan Etelä-Amerikan Patagoniaa esittävään otokseen. Hänen tavoitteenaan on vaihtaa taustakuva aina siihen maisemaan jonka hän haluaa nähdä tosielämässään. Kun hän on saavuttanut tavoitteensa, hän vaihtaa taustaksi jälleen uuden maiseman.

After having it for 2 years, I accidentally FOUND my phone background the other day near santa cristina, italy!