Paljonko jeesusteippi kestää? Mies ajoi autonsa rotkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten Ihmemies MacGyver sen tiesi, ilmastointiteipin kekseliäällä käytöllä saa aikaan lähes mitä tahansa. Fiberfix-korjausteipin väitetään olevan vielä perinteistä ”jeesusteippiä” tehokkaampaa, ja yhtiö itse kuvaileekin materiaaliaan teräksenkovaksi.

Fiberfix on julkaissut Yhdysvalloissa mainoksen, jossa Jason Grayn näyttelemä punaniskahahmo esittelee teipin lujuutta käytännössä. Videolla rotkoon ajetaan ensin auto, jonka ympärillä oleva turvakehikko on laitettu kokoon perinteisen ilmastointiteipin avulla. Kuten arvata saattaa, turvakaari antaa periksi.

Seuraavaksi rotkoon ajetaan auto, jonka turvakehikko on koottu Fiberfixin avulla. Mikäli mainokseen on uskomista, on teippi tarpeeksi lujaa pitämään kehikon ajoneuvon ympärillä sen vieriessä jyrkänteen reunaa pitkin. Hurjan stuntin kuliessien taakse päästään vilkaisemaan mainoksen ohjanneiden Harmon Brothersien julkaisemalla Youtube-videolla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.