Alasti uinut mies sai iskun penikseensä: ”Älä vedä! Älä vedä!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alasti uimassa ollut saksalainen Herbert Fendt nautti tavanomaisesta uintireissustaan, kunnes hän tunsi yllättäin viiltävää kipua peniksessään. Rannalla ollut kalastaja oli osunut virvelillään miehen sukukalleuksiin ja yritti vetää saalista rantaan.

Aluksi mies oli The Sun -lehden mukaan luullut osuneensa johonkin vesikasviin peniksellään. Hänelle kävi kuitenkin nopeasti selväksi kivun yltyessä, että tilanne onkin paljon vakavampi. Kun Fendt oli nähnyt rannassa olevan kalastajan, hän tajusi peniksen päässä tuntuvan kivun tulevan kalastajan vieheen koukusta.

Herbert Fendt oli huutanut hädissään kalastajalle, että hän lopettaisi vieheen kelaamisen. Vieheen koukku oli osunut suoraan miehen terskaan ja lävistänyt sen. Uimarin tuli lopulta pyöräillä koukku peniksessään kotiin ennen kuin hän pääsi sairaalaan, jossa lääkärit onnistuivat poistamaan koukun terskasta.