Kendall Jenner antoi palaa bikineissä – näyttävyyttä ei puuttunut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen yhtenä kaunottarena, joka on muhkean takapuolen sijaan perinytkin solakan ja pitkän mallin vartalon Jennerin suvun puolelta. Kendallin poikaystävä A$AP Rocky esiintyi viime viikonloppuna Tampereella Blockfesteillä, mutta Kendall ei ollut mukana.

Nyt nuori supermalli on päässyt kokeilemaan vesisuihkuilla toimivaa vauhdikasta hauskanpitoa lomallaan Turks- ja Caicossaarilla Karibialla. Siellä Jenner näytti hallitsevansa myös tällaisen hieman tavallista auringonottoa haastavamman tavan pitää hauskaa rannalla. Vastaavia laitteita on ollut Suomessa käytössä jo parin vuoden ajan.

Äskettäin Kendall kertoi Vogue-lehdelle, että hänen lempimuistonsa vanhempiensa talossa on se kun hän hiippaili salaa yöllä talosta ulos. Neitokainen paljasti myös ensimmäisen työkokemuksensa olleen koirien ulkoiluttaminen. Unelmien miehen ominaisuuksiksi kaunotar luettelee itsevarmuuden, mahtavan huumorintajun ja hyvän tyylin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash