Kim Kardashian on todellinen kurvitar – upea näky rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

35-vuotias Kim Kardashian on onnistunut pudottamaan raskausajan kilonsa pois Saint-pojan syntymän jälkeen. Nainen on nauttinut timmimmästä vartalostaan, jonka eteen hän on tehnyt paljon töitä. Ei siis ihme, että hänen rantalomallaan suorastaan kuhisee paparazzeja.

Nyt Kim nähdään esittelemässä upeasti hoikistunutta vartaloaan lomalla, jossa hän nautiskeli rantaelämästä yhdessä lastensa kanssa. Lapset Saint West ja North nauttivat auringon sijaan pääasiassa hiekkaleikeistä Meksikon Punta Mitassa.

Kim Kardashian julkaisi taannoin Snapchat-kanavallaan kuvan, jossa hän istuu autossa mukaan haettu ateria sylissään. Nainen on tilannut hampurilaisen ja ranskalaiset, jotka näyttävät olevan cheddarjuustokastikkeen peitossa. Nainen on kirjoittanut kuvaan: ”Joskus on vain pakko”, minkä moni voikin varmasti hyvin ymmärtää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat