Amanda Harkimo julkaisi alaosattoman kuvansa: ”Mites nää rusketusraidat?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa ja heti sen jälkeen Ruotsin tekevisiossa Paratiisihotelli-realityohjelmassa. Ruotsissa hän paljasti ennen aikojaan tulevansa voittamaan Martina ja hengenpelastajat -ohjelman.

Instagramissa melko aktiivinen Amanda on nyt julkaissut kuvan itsestään kylpyhuoneessa alaosattomissa. Espanjassa lomailevan kaunottaren kaikkein intiimein alue on peilin kautta otetussa selfiessä piilossa kylpyhuoneen pöydän takana, mutta kuvasta paljastuu kuitenkin näyttävä rusketusraja. Kuvansa yhteydessä Amanda kysyykin ”Mites nää mun ykköspäivän rusketusrajat?”.

Mites nää mun ykköspäivän rusketusrajat? #spain

Kuva, jonka Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) julkaisi

Date day ? #hottikset

Kuva, jonka Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) julkaisi