Kolme krokotiilia päästettiin vapaaksi koulussa – poliisi etsii tekijöitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Pohjoisterritoriossa tutkitaan paikalliseen kouluun kohdistunutta outoa ilkivaltarikosta. Humpty Doossa sijaitsevan Taminmin yliopiston tiloihin vapautettiin sunnuntaina 21. elokuuta kolme kroikotiiliä.

Neljä miestä murtautui oppilaitokseen varhain sunnuntaiaamusta koulun ollessa kiinni. He rikkoivat koulun hallinnon tilojen ikkunan, ja päästivät krokotiilit sisälle. Tapaus tallentui turvakameran nahalle.

Krokotiilien tila oli löytöhetkellä huono. Eläimet olivat pahasti aliravittuja, eikä niitä oltu päästetty veteen aikoihin. Paikallinen metsänvartijan mukaan matelijat olivat todennäköisesti peräisin krokotiilifarmilta.

– Selvitämme mistä farmilta ne ovat kotoisin ja yritämme toimittaa eläimet takaisin. Krokotiilien kunnon vuoksi on kuitenkin todennäköistä, että ne joudutaan lopettamaan, metsänvartija Luke McLaren kuvailee Australian Associated Press -uutistoimiston mukaan.

Suistokrokotiilit ovat suojeltuja eläimiä Australian Pohjoisterriroriossa. Viranomaiset etsivät parhaillaan eläinrääkkäyksestä ja murrosta epäiltyjä miehiä.