Todella härskit rikolliset iskivät Jyväskylässä – oletko nähnyt tätä autoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen rajojen ulkopuolelta on tullut jälleen syksyn tullen sankoin joukoin rikollisryhmiä, jotka tehtailevat asunto- ja mökkimurtoja ja vievät omaisuutta myös kotipihoilta. Yleensä he iskevät öisin, mutta nyt Jyväskylässä on tallentunut poikkeuksellisen härski tapaus.

Puutarhakadulla sijaitsevan kerrostalon pihamaalta varastettiin tänään iltapäivällä musta Yamaha R1 -moottoripyörä, jonka rekisterinumero on IX-139. Varkaat olivat ajaneet valkoisen pakettiauton talon pihalle keskellä kirkasta päivää ja nostivat moottoripyörän kyytiin. Silminnäkijöiden mukaan miehiä oli kaksi.

Suurella todennäköisyydellä moottoripyörä pyritään kuljettamaan joko heti tai myöhemmin Suomen rajojen ulkopuolelle. Havainnot pakettiauton liikkeistä voi soittaa poliisille tai numeroon 044 989 5957.