Jessica Alba on tyrmäävä näky – kurvit korostuivat upeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijättärenä tunnettu Jessica Alba on myös erittäin menestynyt yrittäjä. Nykyisin upporikkaan kaunottaren The Honest Company on nimittäin Business Insider -lehden mukaan yli 1,7 miljardin dollarin arvoinen yritys. Yhtiö valmistaa ekologisia kulutustavaroita.

Nyt upporikas elokuvatähti on kuvattu New Yorkissa, jossa hän asteli eilen kaupungille upeassa tyköistuvassa mekossa. Asun kaula-aukko oli kuin piste i:n päällä.

Jessica Alballa on vahva usko, että hänen yrityksensä The Honest Company tulee kasvamaan entisestään, sillä kuluttajat tekevät nykyään paljon yrityksen arvoihin ja toimintaan perustuvia ostopäätöksiä. Toisin kuin monilla muilla kilpailijoilla, The Honest Companylla ei Jessican mukaan ole mitään salattavaa tai peitettävää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat