Olympialaiset ohi – Miss Peppu 2016 -finalistit pääsivät pelikentälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu -kilpailu on parhaillaan taas ajankohtainen, kun vuoden 2016 kilpailun finalistit julkistettiin taannoin. Mukana on yhteensä 27 finalistia, jotka ovat nyt olympialaisten jälkeen päässeet pelikentälle.

Peppumissit poseerasivat kuvaajille jalkapallokentällä, joskin heidän peliasunsa olivat oikeisiin pelaajiin verrattuna melko niukat. Kurveja sen sijaan riitti, eikä näyteltyjä kaatumisia nähty lainkaan niin paljon kuin suuremmilla pelikentillä.

Kuudetta kertaa järjestettävä Miss Peppu -kilpailu ratkeaa marraskuussa, kun voittajasta järjestetään yleisöäänestys. Aiemmin tänä vuonna taannoinen Miss Peppu -kilpailija Fernanda Paulino yritti tehdä itsemurhan, kun hän sai kuulla jääneensä kisassa finalistien ulkopuolelle. Hän pelastui nopean sairaalahoidon ansiosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash