Suomalaisen Portion Boysin Pokemoneja-hitti leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen danceyhtye Portion Boys on kerännyt musiikkivideoillaan jo miljoonia katselukertoja Youtubessa, ja parhaillaan sen tuorein kappale Pokemoneja niittää menestystä Spotifyssä. Biisi on nimittäin ainoana suomalaisena mukana suoratoistopalvelun World Viral Top 50 -listalla.

Tätä kirjoitettaessa sijalla 38. komeileva Pokemoneja-kappale nousi nopeasti myös Suomen viraaleimpien kappaleiden listaykköseksi. Omakustanteena julkaistulle kappaleelle molemmat ovat melko harvinaisia saavutuksia.

– Omaa juttua tässä ollaan tehty alusta alkaen. Ei olla hirveästi mietitty päivää pidemmälle asioita. Pääasia on aina ollut vaan pitää hauskaa tämän parissa, yhtyeen laulajat Raipe ja Jykä kertovat.

– Eteläpohjalainen hulluus tässä varmaan ajaa meitä eteenpäin. Sellanen rento ajattelumalli, ettei paljoo stressailla asioista. Kunhan itseä hymyilyttää, niin silloin ollaan hyvällä asialla, yhtyeen kolmas jäsen Miku kertoo.

Portion Boys - Pokemoneja
Portion Boys – Pokemoneja