Hylje pakeni miekkavalaita veneeseen – sitten vedessä näkyi jotain karmaisevaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa on nähty lukuisia videoita hellyttävistä, ihmisten kanssa kontaktia tekevistä hylkeistä. Tuoreilla verkossa levinneillä videoilla hylje kuitenkin hakeutuu ihmisten luokse hieman synkemmän syyn vuoksi.

Youtube-käyttäjä Kirk Frasen kamera taltioi tilanteen, jossa pieni hylje pakenee saalistajiaan. Eläin nousee veneeseen perässään kolme suurikokoista miekkavalasta. Valaat alkavat piirittämään venettä kameran kuvatessa tilannetta.

Frase julkaisi koko kohtaamisesta yhteensä kahdeksan videota. Välillä hylje palasi takaisin veteen piilotellen miekkavalaita veneen moottorien takana. Hurjalla välikohtauksella on onnellinen loppu, sillä lopulta eläin saatiin toimitettua saalistajista vapaaseen veteen.