Laulaja väittää olevansa Michael Jacksonin poika – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson kuoli vuonna 2009, minkä jälkeen moni asia hänen perheensä ja läheistensä elämässä on muuttunut. Popin kuninkaaksikin kutsuttu, miljoonien ihmisten rakastama edesmennyt laulaja nousee edelleen toisinaan otsikoihin. Kaksi vuotta sitten laulaja Brandon Howard ilmoitti olevansa poptähden salattu lapsi.

Tuolloin Howard kertoi, että hänellä on todisteita Jacksonin isyydestä, mutta DNA-testin mukaan näin ei todellisuudessa ollut. Samalla myös vaatimukset osaan jättiperinnöstä hautautuivat. Eilen Howard kuvattiin New Yorkissa, jossa hän oli saapumassa Up & DOwn -yökerhoon. Olivat supertähti ja Howard sukua tai eivät, ovat he ainakin kuin kaksi marjaa.

Miamissa asuvan 33-vuotiaan Brandon Howardin äiti on laulaja Miki Howard, joka tapasi TMZ-sivuston mukaan Jacksonin vuonna 1982. Brandon syntyi jonkin aikaa kohtaamisen jälkeen. Brandon on luonut uraa laulajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash