Tämä pyöräilijä on äijä! Lammas selässä ja toinen harteilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä verkossa leviää hauskoja videoita tilanteista, joissa liikenteessä matkustavat ovat huvittuneet jonkun toisen matkustustyylistä. Joskus ihmisten tulee olla kekseliäitä siirtyessään pienen kuorman kanssa paikasta toiseen varsinkin jos heillä ei ole autoa.

Nyt Facebookissa leviää hämmentävä video, joka on naurattanut monia. Videolla nähdään pyöräilijä, joka ajaa autotiellä kahden lampaan kanssa. Poika pitää yhtä lammasta harteillaan ja toinen lammas näyttäisi kulkevan mukana kätevästi kuin reppuselässä.

Autoilijoilla on varmasti riittänyt ihmeteltävää, kun he ovat päässeet todistamaan pojan matkaamista pyörällään kahden lampaan kanssa. Lampaat ja poika itse näyttäisivät kuitenkin ottavan tilanteen yllättävän rennosti kuin pyörällä liikkuminen kolmestaan olisi heille täysin arkipäivää.