Jennifer Lopez ilman rintaliivejä – sinkkuelämä maistuu taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa 47 vuotta täyttänyt Jennifer Lopez erosi äskettäin 29-vuotiaasta poikaystävästään Casper Smartista. Viimeksi pariskunta on nähty yhdessä, kun he juhlivat Jennifer Lopezin syntymäpäiviä. Nyt sinkkunainen on näyttäytynyt julkisuudessa.

Latinokaunotar suuntasi eilen New Yorkissa Radio City Music Halliin, jossa hänellä oli esiintyminen yhdessä exänsä Marc Anthonyn kanssa. Jennifer saapui paikalle niukassa asussa, johon ei kuulunut lainkaan esimerkiksi rintaliivejä.

Jennifer Lopezin lähipiirin mukaan suhde Casper Smariin päättyi hyvissä merkeissä, eikä eroon liittynyt mitään draamaa. Lopez ja Smart tulevat pysymään hyvissä väleissä ja jatkavat rakentamaansa ystävyyttä, mutta he eivät enää tulee jatkamaan pariskuntana. Lopez ehti seurustelemaan miehen kanssa noin viisi vuotta ennen kuin suhde tuli tiensä päähän.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash