Tosielämän Barbie ja Ken ystävystyivät – näky kuin sarjakuvista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin ruotsalaissyntyisestä Pixee Foxista, joka on noussut julkisuuteen plastikkakirurgin tekemien muutosten ansiosta. Hän on kuin elävä Barbie-nukke. Nyt nainen on juhlinut Las Vegasissa Ken-nukkea muistuttavan Justin Jedlican kanssa.

Splash
Splash

Muovisia Mattel-lelutehtaan nukkeja muistuttavat Pixee Fox ja Justin Jedlica edustavat pitkälle vietyä kauneuskirurgiaa. Pairvaljakko nähtiin äskettäin Las Vegasissa. He nauttivat toistensa seurasta, sillä he jakavat samanlaiset elämänarvot ja intohimot.

Vaalealle Foxille on tehty kylkiluiden poistoleikkaus, rintojen suurennusleikkauksia, asennettu silmäimplantit niiden suurentamiseksi ja lisätty huuliin täytettä. Jedlica on puolestaan käyttänyt noin 338.000 euroa ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hän on ottanut implantit jopa selkäänsä lihaksia muistuttamaan, Barcroft TV uutisoi.