Alicia Keys lopetti meikkaamisen – hehkuu itsevarmuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias Alicia Keys on esiintynyt julkisuudessa jo jonkin aikaa ilman meikkiä. Nainen on nähty televisioesiintymisissä meikittä, ja nyt Keys ihastutti faneja osallistumalla loistokkaaseen MTV Video Music Awards -pelkintogaalaan ilman meikkiä.

Alicia Keys paljasti Lenny Letter -blogissa mikä hetki on saanut hänet jättämään meikkaamisen. Nainen kertoi kaiken lähteneen siitä kun hän saapui kuvauksiin meikittä. Laulajan yllätykseksi valokuvaaja olikin alkanut heti puhumaan naista ympäri, että hän suostuisi kuvattavaksi juuri sellaisena kuin hän oli saapunut paikalle.

Keys oli halunnut luonnollisia kuvia, mutta ajatus meikittömyydestä tuntui kuitenkin hieman liiankin luonnolliselta. Nainen kuitenkin suostui, eikä ole sen jälkeen katunut päätöstään. Kuvaushetken jälkeen Keys päätti jättää meikkaamisen kokonaan. Hän kertoi, että ei halua peitellä enää kasvojaan, mieltään, sieluaan, ajatuksiaan, unelmiaan, kamppailujaan tai henkistä kasvuaan meikeillä.

We ready… #VMAs

Kuva, jonka Alicia Keys (@aliciakeys) julkaisi

Vibin’ with friends tonight at the #VMAs ?

Kuva, jonka Alicia Keys (@aliciakeys) julkaisi

Current mood ??? How are you feeling today?

Kuva, jonka Alicia Keys (@aliciakeys) julkaisi