Supertähden mallivaimo rannalla – upea näky pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Hannah Davis tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nuoren naisen viimeaikaiseen suosioon on epäilemättä johtanut se, että hän esiintyi taannoin Sports Illustrated -uimapukunumeron rohkeassa kansikuvassa.

Nyt supermalli on ikuistettu New Yorkissa, jossa hän osallistui viikonloppuna Sports Illustrated -lehden järjestämään Summer of Swim Fan Festival -tapahtumaan. Urheilutähden vaimo oli pukeutunut upeaan niukkaan valkoiseen mekkoon, jossa oli näyttävä kaula-aukko.

Baseballin supertähti Derek Jeterin kanssa naimisissa oleva Hannah Davis on aikaisemmin nähty muun muassa Victoria’s Secretin, American Eaglen ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoissa. Mallintöiden ohella tähti on ahkera tenniksen pelaaja, ja hän on ollut myös mukana Caribbean National -tennisjoukkueessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash