Kanye West sivalsi jälleen Taylor Swiftiä – tätä osattiin odottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye Westillä on ollut julkisesti riitaa Taylor Swiftin kanssa, koska Swift ei ollut tyytyväinen räppärin uuden Famous-kappaleen lyriikoihin. Kappaleessa West laulaa olevansa niin hyvissä väleissä Swiftin kanssa, että hän voisi nähdä itsensä harrastamassa hänen kanssaan seksiä. Tämän jälkeen hän laulaa: ”I made that bitch famous”.

Kanye West selitti kappaleensa lyriikoita MTV Video Music Awards -palkintogaalan lavalla. Mies asteli lavalle Famous-kappaleen soidessa taustalla. Kappaleesta oli valittu varmasti tarkoituksella juuri se kohta, jossa Taylor Swift mainitaan.

West selitti, että häneltä löytyy rakkautta kaikkia kohtaan, eikä hän tarkoittanut sanoilla mitään pahaa. Räppäri lisäsi kuitenkiin naureskellen, että tämä oli itse asiassa juuri se syy, minkä vuoksi hän soitti Swiftille etukäteen ja kävi sanoitukset hänen kanssaan läpi. Swift väittää edelleen, että hän ei ole hyväksynyt sanoja, vaikka puhelinkeskustelusta on myös video todisteena.