Koditon palautti arvokkaan lompakon – kukaan ei arvannut mitä siitä seuraisi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

44-vuotias Waralop-niminen mies asuu Thaimaassa kaduilla. Koditon mies oli nälissään ja rahaton, kunnes hän huomasi, että edellä kävelevä bisnesmies pudotti lompakkonsa. Lompakko oli arvokas Hermes-merkkinen lompakko, jossa oli paljon käteistä ja miehen luottokortit sisällä.

Waralop oli yrittänyt saada lompakon omistajaa kiinni, mutta ei ollut pysynyt hänen perässään. Tästä huolimatta hän päätti tehdä kuitenkin oikein ja meni paikalliselle poliisiasemalle luovuttamaan lompakon sisältöineen. Hyvä teko kannatti, koska lompakon omistaja kiitti miestä rehellisyydestä melko ruhtinaallisesti.

Lompakon omistaja Niity Pongkriangyos oli kuullut mitä oli tapahtunut saadessaan lompakkonsa takaisin. Hän oli ollut niin otettu miehen teosta, että oli päättänyt tarjota miehelle töitä ja ilmaisen asunnon. Pongkriangyos oli kommentoinut Newshub-sivuston mukaan, että miehen teko osoitti sellaista rehellisyyttä ja hyvyyttä, jota hän työntekijöiltään kaipaa.