Amber Rosella pysäyttävä kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten oikeuksien kiivaana puolustajana tunnettu kohumalli Amber Rose ilmoitti taannoin olevansa huolestunut Yhdysvaltain presidentinvaaleista ja muuttavansa ulkomaille, jos Donald Trumpista tulisi presidentti. Nyt kohujulkkis on näyttäytynyt julkkisbileissä asussa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Amber suuntasi nimittäin New Yorkissa MTV Video Music Awardsin jatkobileisiin poikkeuksellisen paljastavalla kaula-aukolla varustetussa tyköistuvassa mustassa asussa. Se nimittäin nosti hänen povensa kuin tarjottimelle.

Amber Rosella on kolmevuotias Sebastian-poika yhdessä räppäri Wiz Khalifan kanssa. Amber on lausunnoillaan tehnyt selväksi, että hän ei aio osoittaa minkäänlaista tukea presidentiksi pyrkivälle Donaldille, vaan päinvastoin. Aika näyttää miten presidentinvaaleissa käy.

Splash
Splash
Splash
Splash