Mies tuijotti Taylor Swiftiä – sitten internet päätti ryhtyä toimeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka laulajatähti Taylor Swiftin tuoreet paparazzikuvat ovat aiheuttaneet epäilyjä siitä, että hän olisi hankkinut silikonirinnat. Noiden samojen kuvien taustalla nähtiin mies, joka tuijotti Swiftiä melko intensiivisesti. Nyt hänestä on syntynyt yllättäen nettitähti.

Redditissä internetin kuvankäsittelijät huomasivat miehen tuijotuksen kuvissa ja päättivät pitää hänen kustannuksellaan hieman hauskaa. Niinpä mies irrotettiin kuvasta ja liitettiin mitä erikoisempiin tilanteisiin. Kuvia on verkossa jo kymmenittäin, ja lisää tulee koko ajan. Keräsimme tähän alle muutamia hauskimmista.

taylorswift30082016xx

taylorswift30082016b

taylorswift30082016a

Taylor Andorian Smith & Captain Kirk

PS Battle – Taylor Swift vs Kevin Spacey

Taylor's loyal following