Nuorukainen yritti driftata äitinsä Bemarilla – huonostihan siinä kävi

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autourheilun ammattilaiset ja siitä kiinnostuneet amatöörikuskit tietävät, että uusia temppuja tai rataennätystä ei pidä tulla kokeilemaan julkisille teille muun liikenteen joukkoon. Eräs nuori mies päätti kuitenkin antaa maantiellä pienen taidonnäytteen, joka meni nopeasti todella vaarallisesti pieleen.

Braden Carlson on kuvannut videolle valkoisella BMW:llä kaahaavaa nuorta miestä. Mies oli ajamassa pois Cars and Coffee -nimisestä autoharrastajien tapahtumasta kun hän päätti isolle tielle kääntyessään kaasuttaa ja driftata asvaltilla.

Driftausyrityksen seurauksena äitinsä autolla ajanut nuori mies menetti totaalisesti autonsa hallinnan. Hän kurvasi lopulta vastaantulijoiden kaistalle ja oli todella lähellä osua häntä päin ajaneeseen autoilijaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.