Äiti löysi teinityttären sängystä miehen – ampui saman tien

Ohhoh! · Stara.fi

Vanhemmille voi usein olla todella kova paikka, kun he huomaavat ensimmäisen kerran oman lapsen tuoneen kotiin toista sukupuolta olevan yövieraan. Niin se oli varmasti myös amerikkalaiselle perheenäidille, joka löysi 16-vuotiaan teinityttärensä sängystä 31-vuotiaan miehen.

Oklahoman Paolissa asuvan perheen äiti Valerie Fowler huomasi, että hänen tyttärellään oli yövieras, joka oli mitä ilmeisimmin äidin mielestä hieman turhan vanha. Äiti päätti hakea aseen, jolla hän ampui miestä kaksi kertaa.

Kumpikaan laukauksista ei ollut kuollettava, ja mies ehdittiin lennättää lääkärihelikopterilla ajoissa sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. 34-vuotias perheenäiti on nyt pidätettynä ja häntä odottavat syytteet aseellisesta hyökkäyksestä ja tapon yrityksestä.