Poliisin SWAT-tiimi rynnäköi Chris Brownin kotiin – artisti linnoittautui sisään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa kohuissa ryvettynyt artisti Chris Brown on joutunut jälleen vaikeuksiin lain kanssa. Viime yönä hänen kotiinsa tehtiin massiivinen poliisioperaatio, jossa olivat mukana myös SWAT-joukot. Tilanne sai alkunsa, kun mallikaunotar Baylee Curran ilmoitti hätäkeskukseen, että artisti uhkaa häntä aseella.

Splash
Splash

Tämän hetken tietojen mukaan Chris Brown ei päästänyt viranomaisia sisään, vaan linnoittautui Tarzanassa sijaitsevaan kotiinsa. Poliisin piirityksen aikaan hän julkaisi Instagramissa videoita, joissa ihmetteli tilannetta seuraajilleen ja kiisti olevansa linnoittautunut.

Brown kritisoi videoillaan poliisia siitä, että hänen soittaessaan poliisille tunkeilijoista he saapuvat yleensä vasta seuraavana päivänä, mutta kun joku muu soittaa, niin poliisi saapuu heti.

Poliisi pääsi lopulta Brownin talon aitojen sisäpuolelle ja sisään taloon. Silti Brown ei heti antautunut poliisille, vaan kutsui asianajajansa paikalle. Muutaman tunnin linnoittautumisen jälkeen artisti nähtiin kello 0.42 Suomen aikaa viimein poliisin hallussa kotipihallaan.

TMZ-julkaisun mukaan poliiseja poistui kotietsinnän aikana Brownin talolta mukanaan kassi, jossa oli aseita ja huumeita. Kassi oli heitetty tämän hetken tietojen mukaan ulos Brownin talon ikkunasta. Suorana lähetyksenä esitetyssä helikopterikuvassa nähtiin miten paikalle saapui joukoittain poliisin tutkijoita.