Kilpapyöräilijä tuuletti ennen maaliviivaa – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa, äläkä tuuleta ennen maaliviivaa. Varmalta vaikuttavan voiton liian aikainen juhliminen voi nimittäin kääntyä nopeasti noloksi tilanteeksi tuhansien katsojien silmien edessä.

Iso-Britanniassa järjestetyssä Via Roma Cirencecester Twilight Criterium -pyöräkilpailussa nähtiin taannoin naurettava, sittemmine Youtube-videon muodossa levinnyt tilanne. Kisoissa kärkisijalla ollut Jamie Wilkins alkoi tuulettamaan vain vähän ennen maaliviivalle pääsyä, ilmeisen varmana voitostaan.

Aivan viime hetkillä toisella sijalla ollut Jamie Penton ehtii kuitenkin ohittamaan miehen. Wilkins vaikuttaa huomaavan hopeasijalle tipahtamisensa liian myöhään, kummankin miehen jo ylitettyä maaliviivan.