Japanissa erikoinen jäätelö: ”Maistuu siniseltä perunalta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sininen peruna ei ole sen terveysvaikutuksista huolimatta löytänyt tietään vielä kovinkaan monien suomalaiskotien ruokapöytään. Japanissa on kuitenkin ilmeisesti toisin, sillä nyt maassa on lanseerattu jopa sinisen perunan makuinen jäätelö.

Häagen-Dazsin Murasaki Imo -jäätelön kerrotaan sekä maistuvan että saavan värinsä ja makunsa siniseltä perunalta. Lisäksi jäätelössä on adsukipaputahnaa, jota käytetään usein perinteisten japanilaisten makeisten valmistuksessa.

Jäätelömaku tuotiin Rocket News -sivuston mukaan ensimmäistä kertaa markkinoille Japanissa jo vuonna 2012. Se osoittautui menestykseksi, ja nyt sinisen perunan makuista jäätelöä ollaan tuomassa jälleen myyntiin rajoitetun erän verran.

Japan gets Häagen-Dazs Purple Potato ice cream for a limited time

http://mashable.com/2016/08/31/purple-potato-ice-cream-japan/#RPLQVfOcEgqf