Maailma tarvitsee peruukkipäisiä lemmikkieläimiä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen päivä tarvitsee ainakin yhden hauskan videon onnistuakseen. Tämän päivän pljäys on tässä. Esittelemme nyt taltioinnin, jolla on lemmikkieläimiä peruukkeihin puettuna. Mikään ei nimittäin ole hauskempaa kuin irokeesilla varustettu karvaton kissa.

BuzzFeedVideon julkaisema kooste esittelee tuttuja lemmikkieläimiä aina pupuista koiriin ja kissoista luppakorvakaneihin. Eläimille on pantu päähän pieniä peruukkeja, jotka antavat niille hykerryttävän hauskan ulkonäön. Video toimii parhaiten juuri ennen viikonloppua, sillä oikeanlaisessa mielialassa ei naurusta meinaa tulla loppua.

Ihmiset rakastavat yksinkertaisia asioita. Kissavideot auttavat tutkitusti mielialan parantamisessa ja hymyn saavuttamisessa. Kun videolle lisää peruukkeja ja koiria, on typerä virnistys ja hekotus takuuvarma lopputulema.