Lapsitähdestä nettihitti – räppäsi täydellisesti Nicki Minaj’n kappaletta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stranger Things -ohjelma on Netflixin tuottama jännittävä draamasarja, jonka nuoremmat näyttelijät pääsivät vieraaksi Jimmy Fallonin -keskusteluohjelmaan. Jimmy Fallonin vieraana lapsitähdistä paljastettiin leikin varjolla erilaisia asioita, joita kukaan muu ei aiemmin heistä tiennyt.

Videolla nähdään miten juontaja pelaa lasten kanssa Stranger Strings -peliä, jossa juontaja lukee korteista paljastuksia, mutta kukaan ei tiedä mikä paljastus kuuluu kellekin pelaajalle. Pelin aikana kävi ilmi, että 12-vuotias Millie Bobby Brown osaa räpätä Nicki Minaj’n kappaleen.

Kun Millien salainen taito paljastui, kaikki halusivat kuulla tytön räppäävän kappaleen siltä istumalta. Millie suostui ja sai kaikki hämmästymään riimitellessään täydellisesti Nicki Minaj’n Monster-nimisen kappaleen ensimmäisen säkeistön.