Suomen rallikaatojen parhaimmisto videolle: ”Romua tulee riittävästi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara on noteerannut jo useita kertoja suomalaisen rallivideoihin erikoistuneen Pata78 Motorsport -tiimin, jonka rallivideot ovat viihdyttäneet miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Nyt Pata78 sai YouTubessa täyteen 20.000 tilaajaa, jonka kunniaksi tiimi kokosi 11 minuutin videolle muhkean määrän Suomen ralliteiden näyttävimpia kaatoja parin viime vuoden ajalta. Juhlakoosteella on mukana parhaita kaatoja vuodesta 2014 aina tähän päivään saakka.

– Romua tulee taas ihan riittävästi, Pata78 kommentoi Staralle ja on videon mukaan aivan oikeassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat