Keittiölaatikko vai Chewbacca? Samanlainen ääni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karvaturkkinen Chewbacca on esiintynyt Tähtien sota -elokuvissa viisi kertaa. Hänet muistetaan pörröisen ulkonäön lisäksi ystävällisestä luonteesta sekä tietysti erikoisesta äänelystä. Ihmiset ovat löytäneet Chewbaccan ääniä ympäri maailmaa tavallisista arkiesineistä.

Youtubeen on julkaistu video, jossa mies esittelee äitinsä kodista löytämän äänimaailman. Keittiön ylälaatikko pitää samanlaista ääntä kuin söötti Chewbacca. Keittiöpyyhkeitä sisältävä laatikko voisi toimia elokuvatehosteena.

Viime jouluna ilmestynyt Star Wars: The Force Awakens -elokuva on jatko-osa vuonna 1983 ilmestyneelle Jedin paluulle. Tapahtumat sijoittuvat 30 vuotta myöhempään aikaan. Näyttelijä Peter Mayhew palasi filamtisoinnissa ikimuistoiseen Chewbaccan rooliin.