600 euron design-tennarit ihmetyttävät – valmiiksi törkyisen näköiset

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat ihmiset pyrkivät siihen, että heidän kenkänsä näyttäisivät pitkään mahdollisimman uusilta. Golden Goose -niminen merkki on sen sijaan lanseerannut hintavat tennarit, jotka ovat jo valmiiksi kuluneen näköiset.

Distressed Superstar Sneakers -mallin kalleimmat kenkäparit maksavat yli 600 dollaria, eli noin 535 euroa. Tennarit on saatu niin käytetyn näköisiksi, että osaa on jo korjailtu ilmastointiteipillä.

Joku voisi tietenkin sanoa, että on olemassa halvempiakin keinoja saada itselleen käytössä kuluneen näköiset kengät. Mikäli taskusta kuitenkin löytyy liikaa ylimääräistä rahaa ja rikkinäisten kenkien täytyy olla juuri Golden Goose -merkkiset, voi jalkineita tilata Barney’s -verkkokaupasta 200-600 dollarin hintalapuilla varustettuna.

Barney's
Barney’s