Todellinen ihmeaine – sai vesimelonin kestämään 45 metrin pudotuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen osaa varmasti päätellä, mitä vesimelonille tapahtuu kun sellainen tiputetaan alas kymmenien metrien korkeudesta. How Ridiculous -kanavan tuoreella videolla kokeillaan, kuinka kestävän suojapinnoite tekee kasvista.

Videolla How Ridiculous -kanavan miehet ovat päällystäneet vesimelonin Line-X -pinnoitteella. Tämän jälkeen meloni tiputetaan 45 metrin korkuuteen kohoavasta tornista. Yllättäen vesimeloni ei hajoakaan kappaleiksi, vaan pomppaa maasta ilmaan kuin kumipallo.

Sama tempaus tehdään vielä normaalille vesimelonille, joka räjähtää maahan tippuessaan pieniksi paloiksi. Polyuretaanin ja polyurean yhdistelmä tekee melonista niin kestävän, että se saadaan lopulta halki vasta tehokkaalla sirkkelillä.