Ashley James on upea näky myös rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien DJ-supertähtien buumi on tuottanut markkinoille valtavan määrän uusia DJ-tähteydestä haaveilevia miehiä ja myös naisia. Eräs heistä on brittikaunotar Ashley James, joka tunnetaan saarivaltiossa radioäänenä ja joka on tehnyt lisäksi myös musiikkia ja malliuraa.

Parhaillaan Ashley lomailee konemusiikin paratiisissa, Espanjan Ibizalla, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa aurinkoisesta päivästä uimarannalla keltaisiin bikineihin sonnustautuneena.

Hoxton Radiossa perjantaisin omaa ohjelmaansa vetävä Ashley James on nyt jättänyt radioaallot ja levyt hetkeksi ja suunnannut Mykonosin saarelle. Ainakin neitokaisen rannalla bonganneet miehet loksauttivat leukansa, sillä hänen pienet bikininsä pystyivät vain vaivoin pitämään uhkeat kurvit hallinnassa ja piilossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash